07.03.2019

Konferencija Transferade 2019 Investor`s day, Science Technology Park, Belgrade

 

Poziv da 09.04.2019.g. u Naučno-tehnoločkom parku Beograd se  prisustvuje konferenciji Transferade 2019 Investor`s day u organizaciji češke firme EcoMole a u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom, Privrednom komorom Srbije i Fondom za inovacionu delatnost.

Konferencija će biti simultano prevođena na srpski jezik, a cilj konferencije je povezivanje inovatora sa univerziteta i istraživačkih instituta, sa investitorima i vodećim stručnjacima za transfer tehnologije. 

Ovo je prilika da istraživači svoje najperspektivnije projekte i ideje predstave potencijalnim investitorima, sa ciljem kreiranja novih proizvoda i unapređenja tehnologija sa tržišnim potencijalom.

Ulaz je slobodan, a web strana gde možete pogledati kompletan program i izvršiti rezervaciju je https://transferade.com/belgrade-transferade-2018/

Nadamo se da ćete prepoznati važnost povezivanja istraživačke zajednice i privrede kako bi se uspostavila međusobna saradnja i unapredili poslovni procesi i da ćete biti deo ovog stručnog skupa. 

OBAVEŠTENJE

Računarski centar