28.03.2019

DAN OTVORENIH VRATA DEKANATA

 

Poštovane koleginice i kolege,

 

U želji da naše zajedničko mesto za rad učinimo lepšim, komfornijim i opuštenijim, aktuelno i privremeno rukovodstvo Fakulteta je odlučilo da jedan dan u mesecu, po pravilu poslednji radni dan svakog meseca, u vremenu od 10 do 14 časova, posveti svim zaposlenim i širom otvori vrata svojih kancelarija.

Ideja DANA OТVORENIH VRAТA DEКANAТA je da zaposlenima omogući da:

-        rukovodstvu Fakulteta iznesu svoje ideje i predloge koji se tiču daljeg razvoja naše institucije;

-        predstave primere dobre prakse iz svog delokruga delatnosti, koji bi mogli naći širu primenu na Fakultetu;

-        iznesu probleme sa kojima se susreću na poslu;

-        ukažu na nedostatke u radu rukovodstva Fakulteta.

Svesni nemogućnosti da u tako kratkom vremenskom periodu razgovaramo sa svima koji to žele, molimo vas da svoj dolazak najavite unapred, a najkasnije dan ranije do 14 časova (osim za mesec mart kada se možete prijaviti i na sam dan posete), kod Danice Nikolić, lično ili putem elektronske pošte na adresu danican@pmf.ni.ac.rs. Vreme vaše posete će biti određeno na osnovu redosleda prijavljivanja.

Dan otvorenih vrata dekanata nije zamišljen kao jedini dan kada smo spremni za razgovor sa vama, već time želimo da podstaknemo sve one koleginice i kolege koje se ustručavaju da nam se obrate i razmene mišljenja sa nama, da to učine.

Nadam se da će ideja dana otvorenih vrata dekanata naići na dobar prijem kod zaposlenih i da će doprineti boljem međusobnom razumevanju ne samo na relaciji rukovodstvo-zaposleni, već i između svih nas koji delimo naš tesni radni prostor.

 

Srdačan pozdrav,

Vladimir Ranđelović, v.d. dekan

Računarski centar