11.04.2019

Poziv za učešće na konferenciji “Research in Education and Training"

Nacionalna agencija Slovenije CMEPIUS organizuje konferenciju "Research in Education and Training : International Aspects of Education and Training" u saradnji sa Obrazovno-istraživačkim institutom i Slovenačkim društvom za istraživanje u oblasti obrazovanja. Konferencija će se održati 18-19. septembra 2019. u Ljubljani.
 
Osnovni cilj konferencije je širenje rezultata istraživanja i razmena iskustava, identifikacija ključnih pitanja, izazova i prepreka u obrazovanju, kao i promocija i razvoj istraživanja uopšte. Ovogodišnja konferencija ima za cilj da istakne ulogu i značaj međunarodne saradnje u podržavanju obrazovanja i obuka, ali ostaje otvorena i za sve druge srodne teme.
 
CMEPIUS vas poziva da se uključite u konferenciju kroz prezentovanje radova, pri čemu će troškovi puta, smeštaja, dnevnica i kotizacije biti pokriveni za prvih 20 učesnika iz inostranstva čiji radovi budu odobreni za prezentovanje.
 
Rok za dostavljanje radova je 15. april 2019, a pravo učešća sa pokrivenim troškovima ima jedna osoba po odobrenom radu.

Više informacija možete pogledati na sledećem
  linku .

Računarski centar