У оквиру Microsoft програма Office 365 for Education – за приступ овим ресурсима, студентима на ПМФ-у додељују се e-mail адресе на домену pmf.edu.rs. Ове адресе су службене e-mail адресе студената Природно-математичког факултета у Нишу и користе се искључиво за комуникацију са наставницима и службеницима Факултета.

Шта су предности:

Са логовањем наhttp://mail.pmf.edu.rs са e-mail адреси као username и одговарајућом лозинком приступате Microsoft Outlook-u, календару и Microsoft Outlook Web App.

ПМФ админ администрира ове налоге, што значи да се за проблем са логовањем и замену лозинке можете обратити у РЦ путем приватног maila уз обавезну слику прве стране индекса (или неког другог идентификационог документа) и бројем индекса, врсте студија, и департмана, а могуће је доћи и лично у просторију 117 са индексом као доказом идентитета.

Такође вам је омогућен приступ OneDrive-у, осталим Microsoft сервисима, као што су: SharePoint Online за дељење датотека, Teams-u за инстант поруке и онлајн комуникацију и осталим Office 365 online пакетима.

Шта је потребно да урадите:

Ако користите Microsoft Outlook пожељно је да користите последњу верзију апликације.

Приликом приступа email-у први пут:

Лозинка коју сте добили је иницијални и аутоматски се захтева постављање новог.

Лозинка у свим апликацијама за е-пошту (укључујући Outlook) којима приступате преко рачунара, таблет-рачунара или мобилних телефона је исти као за Office 365.

Више информација и техничка подршка:

За више информација о погледајте следећу везу: http://office.microsoft.com/en-us/academic/

За питања и помоћ, контактирајте podrska@bootblokepmf.ni.ac.rs