U okviru Microsoft programa Office 365 for Education – za pristup ovim resursima, studentima na PMF-u dodeljuju se e-mail adrese na domenu pmf.edu.rs. Ove adrese su službene e-mail adrese studenata Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu i koriste se isključivo za komunikaciju sa nastavnicima i službenicima Fakulteta. 

Šta su prednosti:

Sa logovanjem na http://mail.pmf.edu.rs sa e-mail adresom kao username i odgovarajućim passwordom pristupate Microsoft Outlook-u, kalendaru i Microsoft Outlook Web App.

PMF admin administrira ove naloge, što znači da se za problem sa logovanjem i zamenu passworda možete obratiti u RC putem privatnog mejla uz obaveznu sliku prve strane indeksa (ili nekog drugog identifikacionog dokumenta) i brojem indeksa, vrste studija, i deprtmana, a moguće je doći i lično u prostoriju 117 sa indeksom kao dokazom identiteta.

Takođe vam je omogućen pristup OneDrive-u, ostalim Microsoft servisima, kao što su: SharePoint Online za deljenje datoteka, Teams-u za instant poruke i online komunikaciju i ostalim Office 365 online paketima.

Šta je potrebno da uradite:

Ako koristite Microsoft Outlook poželjno je da koristite poslednju verziju aplikacije.

Prilikom pristupa email-u prvi put:

Password koji ste dobili je inicijalni i automatski se zahteva postavljanje novog.

Password u svim email aplikacijama (uključujući Outlook) kojima pristupate preko računara, tablet-racunara ili mobilnih telefona je isti kao za Office 365

Više informacija i tehnička podrška:

Za više informacija o pogledajte sledeći link: http://office.microsoft.com/en-us/academic/

Za pitanja i pomoć, kontaktirajte podrska@bootblokerpmf.ni.ac.rs