06.07.2018

VAŽNO OBAVEŠTENJE O PRIJAVI ISPITA ZA SEPTEMBARSKI ISPITNI ROK

Prijava ispita za septembarski ispitni rok će trajati od 9. do 13. jula 2018. godine.

Pored ovog produženja, uvodi se elektronsko plaćanje prijave ispita. Podsećamo sve studente da se prve tri prijave ispita obavljaju bez naknade, a da se četvrta i svaka naredna prijava naplaćuje, a po Pravilniku o visini školarine, administrativnih i drugih usluga Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Nišu Ovaj pravilnik možete naći ovde. Da bi student mogao da prijavi ispit za koji je predviđena ova mera, potrebno je da na žiro-račun Fakulteta po ispitu uplati predviđenu sumu.

Svaki student koristi poseban poziv na broj koji je naveden u primeru uplatnice u okviru studentskog portala. Ukoliko se koristi poziv na broj predviđen za drugu osobu, uplata će biti prosleđena na elektronski račun te druge osobe.

Studenti koji žele da prijave ispite, a moraju da plate predviđenu naknadu, uplatu mogu da obave NE PRE PONEDELJKA (09.13.2018.) Savetujemo studentima da čuvaju uplatnice u svojoj arhivi.

Posle isteka perioda prijave ispita, a do tri dana pred održavanje ispita, studenti mogu preko studentskog portala prijavljivati ispite. Naknadna prijava ispita se naplaćuje u skladu sa Pravilnikom i potrebno je na elektronskom računu imati potrebna sredstva radi uspešne prijave.

 

Računarski centar