09.03.2022

HTEC Idea Marathon - Strong Tech for Powerful Women

 

Kompanija HTEC Group jedna je od najbrže rastućih kompanija za digitalne usluge u Evropi. Sedište kompanije je u San Francisku, a razvojni centri pored Subotice, Novog Sada, Niša i Beograda, nalaze se u Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Severnoj Makedoniji.

Povodom Međunarodnog dana žena, HTEC organizuje jedinstveni multidisciplinarni onlajn dvodnevni izazov pod nazivom HTEC Idea Marathon - Strong Tech for Powerful Women za studentkinje završnih godina studija na univerzitetima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Rumuniji, Bugarskoj, Mađarskoj i Sloveniji.

Izazov HTEC Idea Marathon - Strong Tech for Powerful Women održaće se tokom 23 i 24. marta 2022. godine.

 

Studentkinje završnih godina studija pozvane su da se priključe multidisciplinarnim i multikulturalnim timovima koji će biti u prilici da se takmiče na temu pronalaženja najboljeg tehnološkog rešenja u svrhu unapređenja ženskog zdravlja. Uz mentorstvo od strane vodećih stručnjakinja iz HTEC-a, studentkinjama će biti omogućen i kontakt i razmena iskustva sa liderkama iz međunarodnih kompanija i organizacija poput kompanije Marani iz Sjedinjenih Američkih Država, kao i Svetske zdravstvene organizacije.

Prijave za takmičenje traju od 8. do 18. marta 2022. godine.

Studentkinje se za multidisciplinarno onlajn takmičenje HTEC Idea Marathon - Strong Tech for Powerful Women mogu prijaviti putem sledećeg linka: https://bit.ly/HTECIdeaMarathon

 

HTEC poster