07.10.2022

Završna konferencija Erazmus+ projekta „Strengthening Teaching Competences in Higher Education in Natural and Mathematical Sciences – TeComp”

Završna konferencija Erazmus+ projekta „Strengthening Teaching Competences in Higher Education in Natural and Mathematical Sciences – TeComp” (598434-EPP-1-2018-1-RS-EPPKA2-CBHE-JP) će se održati u svečanoj sali zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu od 09. do 11. oktobra 2022. godine. 

Projekat se bavi osavremanjavanjem nastavnih kompetencija u oblasti prirodnih nauka i matematike, primenom modernih pedagoških metoda i IТ tehnologija u nastavi. Namenjen je, svim visokoškolskim nastavnicima,  koji su zainteresovani da uvedu nove metode i načine rada u skladu sa savremenom praksom u Evropi.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo vas da prisustvujete završnoj konferenciji, dana 10. oktobra 2022. godine, kada će teme biti aktuelne i za širu publiku. Ovo će biti prilika da se prisutni upoznaju sa rezultatima projekta, da se pokrene diskusija o smernicama i koracima u daljem poboljšanju kvaliteta visokoškolske nastave, kao i o načinima koji bi motivisali nastavnike na univerzitetima u Srbiji da prilagode način organizacije nastave savremenim mogućnostima i potrebama, ne samo u oblasti prirodnih nauka, nego i šire. 

U prilogu se nalazi program konferencije.  

 

U ime tima Univerziteta u Nišu

prof. dr Jelena Ignjatović, 

koordinator projekta

Prilog:

AGENDA-Final conference