30.10.2023

NURDOR – edukacija volontera

Univerzitet u Nišu obaveštava akademsku javnost da su Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka – NURDOR  potrebni volonteri za pomoć pri obavljanju administrativnih poslova, za aktivnosti u vezi poboljšanja kvaliteta života dece obolele od raka i njihovih porodica, za pomoć u informisanju i senzibilisanju  javnosti, za pomoć pri organizaciji javnih skupova i događaja i za pomoć oko prikupljanja sredstava, za učešće u rehabilitacionim  kampovima za decu nakon lečenja.

Тim  povodom, NURDOR  u subotu 04.11.2023. godine u periodu od 11 do 14 časova organizuje edukaciju volonera u Nišu u Naučno-tehnološkom parku, koja je namenjen svim zainteresovanima koji žele da postanu deo NURDOR-ovog tima.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka su 2003. godine osnovali roditelji lečene dece, lekari i psiholozi i prijatelji iz  cele Srbije sa ciljem da emotivno, praktično i materijalno pomognu novim porodicama koje tek otpočinju dugu i neizvesnu borbu za  izlečenje svojih mališana.

Link preko kojeg se  zainteresovani mogu prijavi za edukaciju je:https://forms.gle/VsBQN5MfyrypWn6Q9

Detaljnije informacije o edukaciji potražite na našim drušvenim mrežama Udruženja :

Facebook  
   <https://www.facebook.com/nurdornis/posts/pfbid0ts7FLXcLHHNZnDRRXQVo2rw7oZ5fTJ6QdCm3jF63sKUbSmgjiPhqz3NXuGWFk6W8l>    i
Instagram
   <https://www.instagram.com/p/Cyg0WsmMqBJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==>.