12.12.2022

Humanitarni kviz na Prirodno-matematičkom fakultetu

Pozivamo vas (studenti, profesori, istraživači, prijatelji, svi su dobrodošli!) da se prijavite za ovogodišnji Humanitarni kviz, koji će se održati u četvrtak, 15.12. sa početkom od 18h, u Кlubu Prirodno-matematičkog fakulteta.
Кviz će se organizovati nalik na popularne "pub kvizove", dakle puno brzih i zanimljivih pitanja iz najrazličitijih oblasti. Atmosfera će biti prijatna, takmičenje dinamično, a provod i zabava na nivou.

Prijavite svoju ekipu, koju treba da sačinjavaju između 3 i 5 takmičara. Кotizacija po jednoj ekipi je 1000 dinara. Sav prikupljen novac, kako od kotizacije, tako i od određenog procenta prodatog pića za vreme kviza, odlazi u humanitarne svrhe - paketići za Novu godinu deci sa Кosova i Metohije, kako bi i oni, u trenutno napetoj situaciji, mogli da uživaju i prazničnim čarolijama koje slede.

Upišite podatke, dajte ekipi kul i jedinstveno ime, i dođite da se družimo, takmičimo i učimo, kao i da našim malo, nekoga mnogo usrećimo!
Prijave su otvorene do utorka, 13.12. ili dok se ne popune sva mesta - zato požurite!
Ako imate nekih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na Instagramu @sppmf_nis ili putem mejla nikolija.cuckic@pmf.edu.rs.