13.03.2023

Luxoft General Automotive Program (GAP) za studente završnih godina

Luxoft je kreirao General Automotive Program (GAP) za studente završnih godina fakulteta, a po završetku programa najboljim polaznicima biće ponuđena mogućnost zaposlenja u našoj kompaniji.

Ovo je jedinstvena prilika za mlade da uđu u Automotive svet učeći od najboljih u toj industriji, te vas molimo da informaciju iskomunicirate studentima završnih godina putem emailing liste, vesti na sajtu i/ili ostalih raspoloživih kanala, i pozovete ih da se prijave putem linka: https://career.luxoft.com/locations/serbia/kick-start-your-career/

Rok za prijavu je 13. mart, a program se pohađa online.

Želite da započnete svoju karijeru u automobilskoj industriji? Ovo je idealna prilika da uđete u Automotive svet učeći od najboljih.

Luxoft General Automotive Program (GAP) kreiran je za studente završnih godina fakulteta, a po završetku programa najboljim polaznicima biće ponuđena i mogućnost zaposlenja u Luxoftu.

Luxoft je globalni lider u automotive software industriji. Sarađuje sa vodećim evropskim i azijskim proizvođačima automobila, i pomaže im da postignu svoje ciljeve u oblasti autonomne vožnje, optimizaciji biznis procesa, implementiraju driving assistance sisteme, modernizuju safety control sisteme.

Program se sastoji od online kurseva koje drže renomirani predavači i self-learning kurseva, koji će polaznicima pružiti širu sliku o razvoju automobilskih softvera i predstaviti načine korišćenja relevantnih procesa, standarda i metodologija.

Saznaćete više o Luxoftovom Automotive sektoru, a teme će biti i functional safety u auto industriji kao i automotive cybersecurity. Otkrićete prednosti korišćenja AUТOSAR standarda i upoznati se sa Agile pristupom.

Link za prijavuhttps://career.luxoft.com/locations/serbia/kick-start-your-career/

Тrajanje kursa: do 3 meseca (75 časova)

Rok za prijavu: 13. mart 2023.

Neophodna znanja: osnovno poznavanje C++ i srednji/viši nivo engleskog jezika (minimum B1)

Prethodno znanje iz automotive oblasti nije neophodno

Početak programa: 20. mart 2023.

Кandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju pre početka programa