20.01.2021

Konkurs za stručnu plaćenu praksu

Firma Coming Computer Engineering za poslovnu jedinicu u Nišu, koja se nalazi u Naučno-tehnološkom parku, u Ulici Aleksandra Medvedeva, u blizini Elektronskog Fakulteta Univerziteta u Nišu,  raspisuje konkurs za tri plaćene stručne prakse u oblasti razvoja Web aplikacija i cloud servisa. 

Prednost će imati kandidati koji su studenti završnih godina i koji imaju iskustva u nekoj od tehnologija (.net core, .Net, Docker, React, Javascript, Razor, RDBMS (svi)…) . 

Primljeni kandidati će imati priliku da rade na realnim projektima tri meseca. Za vreme prakse, kandidati dobijaju mentora iz razvojnog tima kao i mentora iz menadžmenta, kako bi kandidatu omogućili što bolju integraciju sa timom i efikasnost u radu. U zavisnosti od prikazanih rezultata i odnosa prema obavezama, na kraju stručne prakse imaju priliku da dobiju ponudu za posao. 

Kandidati će u vreme stručne prakse imati fleksibilno radno vreme, kao i mogućnost odsustvovanja zbog obaveza na fakultetu. 

Formular za prijavu se nalazi na linku (ovde). 

   

Linka ka formularu za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdqiAAAeCq62xosYUDg4MIqxpBUM33iYu-IfIeQCjlCF1ENQ/viewform?usp=sf_link 

Logo firme
Slika 1
Slika 2