02.12.2021

Erazmus+ informativni dani od 8. do 10. decembra u okviru Erazmus+ nedelje!

Prijavite se za Erazmus+ informativne dane koje organizujemo od 8. do 10. decembra u okviru Erazmus+ nedelje!
 
Najveći evropski program za oblast obrazovanja, obuka, mladih i sporta –Erazmus+ nastavlja da podržava različite oblike saradnje među ustanovama i organizacijama kroz konkurse za projekte, a tokom Erazmus+ nedelje učesnike ćemo upoznati sa mogućnostima koje ustanove i organizacije iz Srbije imaju na raspolaganju u konkursnom roku za 2022. godinu.
 
Erazmus+ nedelja će trajati u periodu od 6. do 10. decembra 2021. godine, a tom prilikom će biti organizovani onlajn informativni dani i vebinari.
 
Informativni dani će i ovaj put biti u onlajn formatu i to 8, 9. i 10. decembra, a preliminarni dnevni red događaja možete preuzeti OVDE.
 
Zainteresovani za ovaj događaj se mogu prijaviti isključivo putem registracionog formularado 5. decembra u 23:59 nakon čega čete putem mejla dobiti link za pristup informativnim danima.
  
Više o informativnim danima i ostalim događajima koji su planirani tokom Erazmus+ nedelje i načinima prijave na njih možete videti ovde.
 
Takođe vas pozivamo da pratite naše objave na društvenim mrežama i sajtu kako biste na vreme bili obavešteni o svemu što vas očekuje tokom Erazmus+ nedelje.

Erazmus+ poster